PRETVARAMO VAŠ TRUD U USPEHLokomoto centar je specijalizovana ambulanta iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije osnovana 2016. godine.

LOKOMOTO CENTAR predvodi stručni tim iskusnih fizioterapeuta u partnerstvu sa vodećim lekarima specijalistima iz oblasti ortopedije, radiologije, fizijatrije i reumatologije. Naš cilj je pružiti sveobuhvatnu dijagnostiku i rehabilitaciju za različite vrste povreda mišića, ligamenata, tetiva, kičmenog stuba – sve na jednom mestu. Uz primenu najnaprednijih terapeutskih metoda, nudimo vam najkvalitetniju negu za optimalan oporavak.


Naša vizija zdravlja kao stila života podrazumeva da vas osnažimo i naučimo kako da održavate zdravu, aktivnu i bezbolnu svakodnevicu. Kroz edukaciju, savetovanje i vežbe, pomažemo vam da steknete znanja i veštine koje će vam omogućiti da se brinete o svom telu i prevaziđete izazove.

Vaša rehabilitacija, prilagođena vama. Uz našu ambulantu za fizikalnu terapiju, formiramo personalizovane planove rehabilitacije koji se savršeno uklapaju u vaše potrebe i obaveze. Postignite svoje ciljeve bez kompromisa. Naš stručni tim je tu da vam pomogne da se vratite aktivnom životu, bez ograničenja. Zajedno gradimo put ka vašem uspehu.


VAŠ LOKOMOTO CENTAR

USLUGE


dijagnostika

DIJAGNOSTIKA

Pregled lekara specijaliste u cilju dijagnostikovanja povreda i oboljenja.


fizikalna terapija

FIZIKALNA TERAPIJA

TECAR terapija, elektroterapija, magnetoterapija, krioterapija, limfna drenaža.


kineziterapija

KINEZITERAPIJA

DNS, PNF, Korektivna gimnastika, istezanje, diskushernija- vežbe.


manuelna terapija

MANUALNA TERAPIJA

Osteopatija, NKT, ergon, masaža, muligan.


postoperativna rehabilitacija

POSTOPERATIVNA REHABILITACIJA

Multidisciplinarni pristup, pregled lekara specijaliste, klinički pregled fizioterapeuta.


Naš moto

„Pokret je zdravlje„


SMANJENJE BOLA


POVEĆAN OBIM POKRETA


REGENERACIJA TKIVA


Call Now Button